Aangezien anale stimulatie meer dan normaal is geworden in de laatste jaren wordt het aanbod van anale speeltjes steeds uitgebreider. Hierom is het belangrijk om de juiste keuze te maken als het aankomt op anale speeltjes. De Klassieke buttplug is een anaal speeltje dat voor iedereen wel bekend in de oren klinkt. Het conus-vormig ontwerp met een brede stop aan het uiteinde is uitdrukkelijk gericht op functionaliteit en veiligheid. Net als andere speeltjes kunnen de afmetingen en uiterlijke kenmerken hiervan verschillen. Maak je trouwens niet druk, in essentie stimuleren ze allemaal op dezelfde manier door de endeldarm op te vullen en de anus te strekken. Daarnaast zijn klassieke buttplugs geschikt voor elke doelgroep ongeacht of deze net begint of al ver gevorderd is.

Wat doet een klassieke buttplug

Veel gebruikers zijn niet op de hoogte dat anale stimulatie, met een buttplug, eigenlijk bedoeld os voor een langere periode. Het doel van een klassieke buttplug is het ontspannen van de kringspier waardoor je veel makkelijker anaal gepenetreerd kan worden. Ben je van plan om de anus te trainen, zodat je te allen tijde kunt genieten van anale seks, dan is het regelmatig trainen met klassieke buttplugs een absolute must. Daarnaast geeft een gestrekte anus een seksueel stimulerend gevoel. Voor onderdanige gebruikers geeft een klassieke buttplug een heerlijk open en extra onderdanig gevoel. Wie je ook bent en wat voor seksuele voorkeur je hebt is niet belangrijk wanneer je een klassieke buttplug gebruikt.

Anale stimulatie voor een lange periode

Zoals hiervoor besproken is anale stimulatie met een klassieke buttplug eigenlijk bedoeld voor langdurig gebruik. Niet iedereen is op de hoogte dat het langdurig dragen van een buttplug, namelijk tijdens dagelijkse bezigheden onder de kleding, gewoon kan. De goed gevulde sensatie blijft aanhouden en zorgt voor een effectief anale training. Daarnaast geeft het stiekem dragen van een klassieke buttplug ook een extra spannend gevoel. Of je nu graag de anus wilt trainen, of lekker lang wilt genieten van een heerlijk gevuld gevoel, dan kun je deze de gehele dag veilig dragen.